Van passie naar ambitie

Passie om te ontdekken. Passie om te proeven van het leven. Passie om te ondernemen ... in Den Nachtegael komt het allemaal samen. Voor wijnbouwer Dirk Syx is wijn een dankbaar product waarin vakmanschap en inzet het verschil maken. De geur, de kleur, de smaak en zelfs de omgeving maken elke fles en elk glas bijzonder. Den Nachtegael is een plaats waar wijn beleefd wordt, door iedereen die van wijn en lekker eten houdt.

Van ambitie naar vervulling

Na een indrukwekkende carrière met Syx Automations keert Dirk Syx met Den Nachtegael terug naar zijn roots: landbouw. In 2019 zet hij de stap om een volledig nieuw wijndomein aan te leggen aan de Langemarkstraat en heeft daarmee de primeur van het eerste professionele wijndomein in Zonnebeke.

Sinnebec

Sinnebec, een terroir vol historie

Deze mondvullende Vlaamse landwijn voert je mee naar de geschiedenis van Zonnebeke. Ontleend aan de beste druiven en gemaakt met de nieuwst...

Den Nachtegael, gastvrij landgoed

Wijndomein Den Nachtegael bestaat uit uitgestrekte wijngaarden rondom een hoeve, een sfeervol wijnhuis met terras, een evenementenhall en een degustatieruimte. Hier staan kwaliteit, beleving en ontspanning centraal.

De omgeving nodigt je uit om rustig te genieten, te ontdekken en te proeven. Zowel van wijnen van eigen bodem als van wijnen van zowat alle Vlaamse wijndomeinen.

Wijn maken is slechts één aspect. Wij laten je kennismaken met de beleving van wijn.

Ondernemend team met passie voor wijn

Ons team? Dat zijn getalenteerde professionals die houden van wat ze doen en het doen met passie. Met veel kennis en ervaring maken ze in de wijngaard perfect aromatisch-rijpe druiven die samen meer dan een lekkere wijn maken. Ze gaan voor superioriteit tot in het kleinste detail en met een out-of-the-box afdronk.

Wil je hun harde werk proeven? Kom gerust eens langs en maak kennis met een unieke variëteit aan smaken.

Ontdek Den Nachtegael, z’n wijnen en gastheer.

Den Nachtegael werkt graag een persoonlijke beleving uit op maat van jouw gezelschap of bedrijf. Reserveer nu en geniet van een inspirerende wijndegustatie, met of zonder foodpairing, en leuke activiteiten.