Onze filosofie

Ons wijndomein staat voor een diversiteit aan smaken, geuren en kleuren. We maken wijn met gevoel én met respect voor traditie, en laten je proeven van wijnen van andere Belgische wijndomeinen. Onze wijngaarden, de hoeve en de omgeving vormen het decor van beleving en ontspanning. Zowel voor bezoekers als voor medewerkers.

Contact tekening

Onze passie voor wijn begint met respect voor de natuur en haar biodiversiteit.

Beleef onze wijnen

Wijn is meer dan genieten van een goed glas. Het is ontdekken en je laten meevoeren door het karakter van onze druiven. Proef, laat je verrassen en...

Duurzaam en innovatief werken

Innovatie stopt nooit. We werken met de meest moderne technische machines om het beste uit ons terroir te halen. De vinificatie gebeurt ter plaatse, in eigen uitvoering, met gebruik van houten vaten én met aandacht voor ecologie.

Proef de ambitie

Den Nachtegael startte met een ambitieus plan van Dirk Syx. Na een indrukwekkende carrière met Syx Automations legt hij in 2018 een volledig nieuw wijndomein aan waar wijn moet beleefd worden, door iedereen die van wijn en lekker eten houdt.

Lees het verhaal van passie en ambitie, en ontdek hoe vakmanschap en inzit het verschil maken in elk glas en elke fles.

Ontdek Den Nachtegael, z’n wijnen en gastheer.

Den Nachtegael werkt graag een persoonlijke beleving uit op maat van jouw gezelschap of bedrijf. Reserveer nu en geniet van een inspirerende wijndegustatie, met of zonder foodpairing, en leuke activiteiten.