Welkom op ons wijndomein.

Enkele kilometers ten oosten van Ieper, in een sfeer die de zintuigen prikkelt en een omgeving die z’n historische oorsprong eert, brengt Wijndomein Den Nachtegael de eeuwenoude wijntraditie tot leven. Hier ervaar je een compleet concept, van de wijnshop en degustatieruimte tot in evenementenhall De Ark of Wines. Proef, geniet en ontspan. En laat je verrassen door unieke wijnen die bij jouw smaakpalet passen.

Degustatiezaal

Plan je een event met vrienden, collega’s of zakelijke partners? We ontvangen groepen tot 100 personen in onze sfeervolle degustatieruimte. Hier maak je kennis met onze eigen wijnen en ontdek je andere Vlaamse landwijnen, al dan niet met bijpassende culinaire creaties, en krijg je een nieuwe kijk op de hedendaagse wijnbouw.

Onze aangename ruimtes zijn het toonbeeld van vakmanschap en kunst.

Tastings en events

Op zoek naar een bijzondere locatie voor jouw event? Den Nachtegael werkt met plezier een arrangement op maat uit. Zo ontvangen we in De Ark of Wines groepen tot 100 personen, en hosten we van juli tot september outdoor events tot 350 personen.

Van degustaties met foodpairing tot rondleidingen en een bezoek aan de wijnkelder ... we werken steeds een programma op maat voor je uit.

Ontdek Den Nachtegael, z’n wijnen en gastheer.

Den Nachtegael werkt graag een persoonlijke beleving uit op maat van jouw gezelschap of bedrijf. Reserveer nu en geniet van een inspirerende wijndegustatie, met of zonder foodpairing, en leuke activiteiten.